IĞDIR / MERKEZ - Şehit Er Mehmet Öner İlkokulu

Şehit Er Mehmet Öner İlkokulu

KARAKUYU KÖYÜ KARAKUYU KÜME EVLERİ NO: 156 MERKEZ / IĞDIR
Vizyon
Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.
Misyon
Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, öğrenmeye ve yeniliğe açık, entellektüel, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, küresel düşünen bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Okul öğretmenlerine ait servis bulunmaktadır.
Iğdır merkeze bağlı Karakuyu Köyü´ndedir.
Iğdır il merkezine 5 km uzaklıktadır.
halk oyunları.